mandag den 8. februar 2016

En god dag! :-D

Hej, jeg tænkte at det måske var på tide at få lavet en februar update :-)
Jeg har stadig angst og depression, men det er ikke ensbetyde med at jeg ikke kan have nogle gode dage :-)

Så jeg har været syg fra onsdag aften til søndag middag, og efter at have spist alt det brød jeg havde i mit hjem, måtte jeg tage den farlige tur ud af lejligheden og over vejen til bager, for at købe et fransk  brød, så jeg kunne få spist nogle flere leverpostej mader! Det gik rigtig godt, jeg fik købt franskbrød, kakao og fastelavnboller med creme (som smagte FANTASTISK!) det var jo med at udnytte når det er fastelavn. 
Da jeg kom ud af bager, tænkte jeg at jeg ikke havde lyst til at gå op i lejligheden endnu, så jeg gik en tur/udforskede nogle af de små veje som ligger ikke så langt fra hvor jeg bor.
Det var SSSSSSSSSÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GGGGOOOOODDDDTTTT!!!! 
Det var lige det jeg havde brug for efter at havde fængslet migselv i min lejlighed i flere dage!
Så en god dag! Da jeg kom hjem ringede jeg til min søster og fik snakket om at jeg er en stædig og stolt person og at det er en lorte blanding, bl.a. 

(her er et billede af mig som spiller en håndværkner som spiller i et stykke som løve XD, mig og en klasse kammerat snakke om at jeg lignede en galning med den paryk på og at det i virkeligheden var en spændetrøje jeg havde på - vi spillede Shakespeare's en skærsommernats drøm, det var vildt sjovt) 

---

I dag var så en endnu bedre dag, fordi jeg skulle være sammen med min LOST-ven som jeg ikke har været sammen med i omkring 2 måneder. Jeg stod op omkring kl. 10 og fik spist morgenmad, skyldet de fleste ting af så de var klar til at blive vasket op (en eller anden dag).
Jeg fik rengjort badeværelset og støvsuget lejligheden, og luftet ud.

Min LOST-ven kom omkring kl. 13, så jeg havde tid nok til at få det hele på plads, og det var rart!
Vi snakkede i godt 2-3 timer, som ikke føles så lang da vi ikke havde set hinanden så længe, så vi løb overhoved ikke tør for samtale emner, som gik fra bryllup til pinlige familie medlemmer og skole minder og om starker og kæreste vold. :-)

Efter hun blev hentet af hendes kommende mand, gik jeg i fakta for at købe lidt ind, og det gik GODT, der var ikke så mange folk, så det lykkes mig at finde de ting jeg havde skrevet på min liste (normalt går jeg i panik og skynder mig så meget at blive færdig at jeg ofte glemmer ting fra min liste). 
Da jeg kom hjem læste jeg noget manga, så noget youtube og gik på jagt efter one piece (manga/anime) plakater som jeg syndes om (det lykkes ikke), skrev med min LOST-ven, Amanda, Sneglen (skole kamerat fra HG) og min søster på pinterest (de andre var via sms). Jeg tjekket også min email, i et håb om at jeg havde fået et lejlighedstilbud, det var der ikke, men der var en besked fra min læge, som sagde at hun ville sende de papir jeg har manglet, i nogle måneder nu, til min sagsbehandler og at jeg ikke skulle tænke på det :-) (hun er så sød, og virkelig travlt og bagefter)
Så nu er det ENDELIG på plads.
 jeg fik også ringet til min mor, og snakket lidt med hende, som var rart, selvom hun havde en dårlig nyhed, som var at hendes fætter havde fået kræft og nu er døende (jeg kender ham ikke, så jeg er ikke særlig hårdt ramt, men det er stadig trist).

Så det har været en god dag idag! (ignorere kræft delen, og du vil se, dagen har været rigtig positiv og produktiv :-D)
(ja jeg lavede faktisk denne idag, men klokken er mange og derfor laver jeg ikke flere for i dag)
  
Når jeg håber du har en god dag.
Mvh. Iris

Ingen kommentarer:

Send en kommentar