søndag den 17. april 2016

Ny computer, Gæld, Yaoi og Yoga

Hej jeg sidder p.t. på gulvet med da jeg ikke har gidet at flytte mig, find ud af hvorfor jeg er på gulvet sener. I
 går købte jeg en ny computer, end ASUS som jeg i nogle år nu gerne ville have.
Grunden til dette er at min computer (den jeg bruger lige nu) ikke kan klare sine opdateringer mere, jeg er nød til at stoppe den fra at opdatere for at have en chance for at kunne starte den igen dagen efter. Så selvom jeg er ret fattig for tiden, blev jeg nød til at bruge så godt som hele min opsparing på den (3000 kr, hvis du skulle være interesseret), så lige nu består min opsparing af 100,36 kr. ... ja det er ikke meget, (bare rolig det er bare min opsparing, jeg har penge til at leve for resten af måneden) men jeg er nu alligevel glad for at jeg ikke var nød til at låne flere penge. Hvis du kender mig ved du måske at en af de ting jeg har det hårdt med, er igen at have en masse gæld og hvis det stod til mig ville jeg slet ikke have haft noget studielån (men på grund af situation var jeg nød til det, da jeg snart var nød til at flytte fra min lejlighed, og derefter bliver man bare afhængig af de ekstra penge, så det tog mig at komme på kontanthjælp til at indse at man godt kan leve for 5000 kr af måneden i en et værelse alene.) Så lige nu har jeg kun de 200-300 kr. gæld til min søster og mit studielån på under 100.000 (jeg kan ikke huske det præcise tal) som jeg begynder at betale af næste år, foruden det nok kommende lån til en ny lejlighed (da jeg er en fattig person som selv betaler for min psykolog).
Når nok med det!

I dag har jeg læst YAOI *blink blink* manga, du kan google det men jeg ville nok holde mig fra billederne hvis du er sart og imod bøsse par. Men for nogle minutter siden fik jeg endelig taget mig sammen til at lave noget yoga, og endda gøre hele programet (okay ikke det hele, jeg gjorde den ikke 6 gange med kun 1 udover den hurtige gennemgang jeg startede med)!
jeg brugte denne:

Jeg kan især godt lide "corpse". Der findes manga udgaver af disse kanin yoga routiner, den/dem der laver dem har en siddde der hedder bunnyyoga: http://bunnyoga.com/
Så hvis du skulle være interesseret kan du tjekke dem selv. 

Jeg har længe gået rundt med en idé om at lave noget fysisk, men da jeg bor i en lejlighed med tynde vægge tænker jeg at gulvet nok ikke er meget bedre så hele ideen om at hoppe eller løbe går mig meget på, og derfor er yoga et oplagt valg. Jeg har det endelig ret godt efter at have gjort det, og jeg håber jeg bliver ved med at  gøre det, så jeg kan lave "facing warrior" uden at være ved at vælte. 
Jeg vil nu drikke noget vand og koge noget spaghetti (da jeg er sulten og ikke har noget specielt spændende mad i mit hjem, og først regner med at skulle handle i morgen).

Jeg håber du har en god dag. 
Mvh. Iris  

   p.s. hvis du ikke har forstået hvorfor jeg sidder på gulvet efter at have læst alt dette, så læs det igen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar