fredag den 16. september 2016

dag 15, fik lavet en masse men lyset er dårligt!

Så ja en hel del er sket her i kaos redden (det er min lejlighed hvis du skulle være i tvivl). Først stod jeg op og fik spist morgenmad, og fik ENDELIG kommet i bad, efter at have været syg i alt for lang tid. Så kom min søster for at støtte mig til at få købt ind i dag, da det er længe siden jeg sidst var ude at købe ind og jeg derfor var lidt bekymret/angst for hvordan det skulle gå, da jeg endelig ikke havde det fantastisk da jeg stod op. Det gik godt, jeg fik handlet og vi kom tilbage, og det lykkes også at vi fik snakket lidt inden hun tog hjem igen. 

Sener valgte jeg at slukke min computer, efter at have øvet at tegne en åben citrus frugt i rimlig lang tid. For derefter at gå i gang med at rode op, som endte i at jeg fik taget ALT opvasken!!!!!!
Jeg kan ikke huske hvor når mit køkken sidst har været så pænt! Jeg fik endda lavet aftensmad (ruskumsnusk ala Børsting) og endte med at se to på flugt, som jeg måtte indse var det samme jeg gjorde sidste gang jeg lavede ruskumsnusk ala Børsting, og da min stue var spejlvendt (da jeg havde tv'et der hvor mit skab nu er, og min sofa vente den modsatte vej af hvad den vender nu). 
Når takkeværet alle disse produktive ting, gik jeg først igang med at male dagens tegning for lidt siden, og da lyset er dårlig, valgte jeg at udskyde det meste af detalje arbejdet til i morgen, da jeg ikke rigtig kan se hvilken farver jeg bruger. Men her er dagens tegning, som har temaet "frugt":
Ja billede hedder: Frugt er AD!
Da jeg ikke kan lide frugt, kun frugt smag.
Spørg mig ikke hvorfor.

Når jeg håber du har en god dag. 
Mvh. Iris


Ingen kommentarer:

Send en kommentar