mandag den 31. oktober 2016

Jeg hader kommunens nye system

Jeg har nu brugt en del minutter af min dag, på at komme igennem til min sagsbehandler over telefonen. Dette ville ikke være så irriterende hvis det ikke var for kommunens nye system, som gør at jeg ikke bare kan ligge en besked hvis hun ikke kan tage den og så ringe når hun har tid. I stedet sidder jeg og ringere flere gange i mange minutter afgangen fordi jeg ikke ved om hun bare er ved at skrive noget ned, er til møde eller overhoved ikke er tilstede, for at jeg høre er jeg er i kø, som jeg nu har konkluderet må være køen af at vente på at nogen tager telefonen for den første der nåede at ringe, men da personen som vi ringere til ikke tager telefonen, tro jeg nr. 2 i køen at jeg nok skal komme igennem hvis jeg bare venter, hvor nr. 1 i køen nok bare har lagt på efter flere minutters vente tid.... 

Når i det mindste har jeg fået gjort lidt i dag. Jeg gik ned i byen for at få underskrevet låne papirende til mit boliglån for at kunne flytte, det to en halv time at få det gjort. Da mit pas ikke er gyldigt, blev jeg nød til at aflevere nogle papir med mine årsopgørelse og sådan noget, heldigvis var de søde ved banken og gav mig lov til at sende papirende på mail, og gav mig lov til at skrive under på papirende dernede og betale de 500 kr som jeg skulle betale for at måtte låne pengene, for hvis de ikke gav mig lov måtte jeg tage hjem få fat i papirende og tage derned igen, så det sparede mig en masse tid.

Grunden til at jeg skal have fat i min sagsbehandler er at jeg i går måtte indse at det jeg er igang med ikke fundere, da jeg hele tiden er syg og derfor næsten aldrig kommer. (ringende lige igen, for gæves...) Så jeg måtte indse at min stadighed for at forblive på det jeg har gang i, så jeg hurtigt kan kommede videre, ikke hjælper mig en skid, og muligvis går i vejen for at jeg kommer videre. Så jeg skal snakke med min sagsbehandler om at blive flyttet over på noget andet. Dette kunne godt tyde på ikke kommer til at ske i dag, selvom jeg har ringet siden omkring kl 09 til omkring nu (14) og ikke har kunne komme igennem på noget tidspunkt. (dårlig timing, må det jo være)
... Jeg opgiver snart!

Jeg ville rigtig gerne at det bliver ordnet i dag, da jeg så ikke burde skulle ringe ind og melde mig syg i morgen og evt. over morgen. Men jeg tingene går ikke altid efter planen. 
Jeg må bare være glad for det jeg har nået, og så prøve at bevare modet til at ringe igen, for at få orden i situationen.
*sssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkk*

Jeg håber du har mere held med din dag.
Mvh. Iris

Ingen kommentarer:

Send en kommentar