onsdag den 28. december 2016

Nu det jul igen og nu jeg syg igen.

Glædelig jul og god nytår!

Ja jeg ved det, det er længe siden.
Men denne gang er grunden til at jeg ikke har skrevet noget, ikke på grund af dovenskab, nej det er bare sket ALT for meget denne december!

Først og fremmest så er mine bedsteforældre flyttet fra hinanden, derefter er mine forældre blevet separeret og jeg er igang med at flytte.

De fleste af os ved nok godt hvor stressede det at flytte er, da det involvere at have styr på noget som meget hurtigt bliver til et stort kaos, hvor man hurtigt taber overblikket og bare står fortabt tilbage mens folk kikker på en i håb om at du har svarende på "hvad skal hvad".

Så de to første uger af december, har primært gået med ikke rigtig at lave det store. Jeg blev nemlig ret hurtigt overvældet med følelsen af "du skal lave noget, men du har bare brug for ikke at lave en skid!" som så blev efterfuldt af "du skal flytte i morgen, TAG DIG SAMMEN!".
Jeg bor hos min mor i de 2 uger op til jeg kan flytte ind det nye sted. Da det så også giver mig mulighed for ikke at skulle stresse med at flytte alt + rengøring på én dag. 
Dog har det så betydet at jeg og primært min mor (nogle gange også min far og søster) har brugt vigtige afslapnings dage på at flytte ting... (-_-") og i en måned som december hvor man ofte skal en del, så er det specielt hårdt at bruge alt sin afslapning op med alt andet end afslapning.

Takket været alt dette flytning og familie kaos har min krop også valgt at dette er det helt perfekte tidspunkt at blive forkølet på, så nu går jeg rund og snøfter og har ondt i min hals... 
I morgen skal jeg højst sandsynligt bruge nogle timer på at gøre den gamle lejlighed rent, så den er klar til syn. For derefter at stå tidligt op dagen efter for at pakke bilen/bilerne og køre ud for at hente min nye nøgle tidligt om morgen, så jeg kan få flyttet (helst) alle mine ting ind. Dette sker heldigvis med hjælp fra min familie og nogle af mine venner (som har været så søde at sige de gerne vil hjælpe). 

Du kan måske fornemme at jeg er så færdig med december XD.
Jeg glæder mig til at det hele er over, og at jeg for muligheden for at tage den lidt med ro, og evt. når at komme over min forkølelse inden kommunen beslutter sig for det er på tide jeg kommer igang med noget igen, efter at have ladet mig være i godt en måned. 

Ja det er ikke en af mine bedste skrevende indlæg.
Jeg håber du har en god dag og at du kommer sikkert igennem december.
Mvh. Iris

Ingen kommentarer:

Send en kommentar