fredag den 7. april 2017

FANTASTISK DAG!

Det har været en rigtig god dag!
Jeg fik skrevet med en af mine gamle bekendte/venner i starten af dagen som du kan læse lidt om i indlægget før dette.
Jeg valgte også at jeg ikke længere gad at vente på at posten kom så jeg personligt kunne fortælle den person at de var gået op på 3 sal for ingenting da jeg ikke vil have gardinerne han/hun havde med. Så jeg gik i stedet i byen med den pakke jeg skulle have returneret, da det var endnu et dumt impuls køb som koster alt for meget til overhoved at overvejer at beholde.
Jeg kom afsted og havde mine nye solbriller på som gør alting til en vignette farved verden, eller i det mindste det jeg tror er vignette, men måske gør den bare verden en varm brun som gamle fotografier har. Men pointen er at det gjorde mig i et godt humør, især fordi "den grønne gå mand" med disse briller bliver til den turkise gå mand som bare så fint ud.
Efter at have afleveret pakken, købte jeg en slush ice og nød kafeteria udsigten i Føtex inden jeg ringede til min søster og spurgte om hun havde lyst til gæster, som hun heldigvis sagde ja til, da jeg heller ikke gad at gå hjem endnu. Så jeg gik over i fakta og købte en mazarin tærte (den bedste købe udgave) og gik mod hendes hjem. På vejen kom jeg forbi en masse gule blomster som jeg selvfølgelige plukkede da de var i vej kanten og jeg umildbart har gjort det til en ting at give min søster kantstens blomster når jeg finder dem.


Det var helt rart at komme over i den park som jeg ikke har været i længe, og det er især lang tid siden at jeg har været der mens der er frodigt og pænt, så hele turen var rigtig rar, og der var ingen store stykke ulv som vente hjemme hos min søster da jeg kom derover.
Vi spiste kage og fik snakket om lidt forskelligt som var lige hvad jeg havde brug for, jeg ende dog op med at blive der meget længere end jeg havde regnet med da tiden går hurtigt når du kikker væk, og ikke har brug for at den skal gå hurtigt.
Den gik faktisk så hurtigt at jeg endte op med at løbe over til bussen, som endelig var helt rart da min hjerne fokuserede meget på; "Jeg løber! jeg løber nærmest aldrig! Det er rart at løbe!" for derefter at tænke "jeg har nøgler i min lomme som larmer når jeg løber, og de der unger på gyngerne lyder underlige". Jeg nåede bussen og kom på busterminalen hvor jeg fandt ud af at næste bus først kommer om godt 30 minutter, så jeg skyndte mig ind og købte lakrids (som smager fantastisk og virkelig truer min mund med at oversvømme da jeg kan lugte det men er for fokuserede på at skrive dette) og på vej ud møder jeg min gamle rumbo/LOST-vens lillebror som jeg ikke har snakkede med siden hendes bryllup sidste år (?) så vi som altid endte op med at snakke om emner som tattoveringer, piercinger, faser og angst, og som altid var det vildt hyggeligt og giver mig den følelse som jeg elsker rigtig højst, følelsen af at du er noget specielt som faktisk kan positiv overraske folk, samt have en god virkelig behagelig samtale hvor mine ord ikke falder over hinanden og at samtalen derfor flyder meget nemmere.

Nu er jeg hjemme, og er bare virkelig glad, både over dagen og over mig selv, da jeg ofte glemmer i dagligdagen af at jeg ikke bare er en kedelig sølle undskyldning for migselv, men er et spændende individ som kan få folk til at stoppe op og snakke med en.

Jeg ville dele alt dette, fordi det desværre er ofte at jeg glemmer disse dage eksistere og at jeg håber de kommer til at hjælpe mig med at huske det på dårlige dage, og at de måske endda gør noget godt for dig hvor end du er.

Endnu en gang så håber jeg at du har en god dag.
Mvh. Iris


Ingen kommentarer:

Send en kommentar