mandag den 1. januar 2018

Heeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjj~~~~~~~~~~~~

Godt nytår! 
Ja jeg er stadig i live, nytåret i min hjemby var lidt sølle i år, så jeg var ikke rigtig i fare på noget tidspunkt, selvom jeg også valgte ikke at gå ud på hovedvejen da jeg kunne høre børn lege med fyrværkeri. 
Mit nytår bestod i at se "livsfarlig fangst"
Relateret billede
Som er et tv program hvor man følger nogle skibe som fanger krapper i Beringshavet, som er et hav hvor der kan blive virkelig koldt. Min holdning efter at have set dette program er at hvis jeg skulle være krabbefisker, så skal jeg have en ny båd, mekaniker, reservedele og en læge ombord, for der er ALTID noget der går galt! ... ja mit nytår var meget afslappet. Vi så selvfølgelig også 90 års fødselsdagen og det meste af cirkusrevyen. og efter vi havde været ude og kikke lidt på affyringen af fyrværkeriet vi kunne se, så gik vi ind og så Volbeat koncert på DR3.
Har du haft et godt nytår?

---

(Julegaven til min gode ven Amanda, lavet af mig)

Som du nok er klar over så har jeg ikke rigtig været særlig aktiv for tiden på bloggen, dette kommer af at jeg er et passionsdrævet mennesker og derfor går fra den ene ting til den næste. Så jeg har fokuseret mere på at tegne, se anime, læse manga og opdateret min deviantart end min blog.
Og du kan nok forvente at der ikke kommer til at være de store opdateringer heller i det nye år, da jeg i de næste 4 måneder skal fokusere på at studere fransk, og derfor nok vil bruge min fritid på at lave andet end at skrive blogindlæg, med mindre der skulle ske noget virkelig spændende, eller at jeg føler for at klage over livet ;)

---

Gud jeg er træt... jeg burde nok endelig ikke gå igang med at skrive et så trist oplæg lige nu XD men jeg følte for at gøre opmærksom på at der nok først sker noget herinde igen til april/maj månede.

Så et sent glædelig jul og et godt nytår!
måske vi ses igen :)

Håber du har et fantastisk år og en god dag.
Mvh. Iris

Ingen kommentarer:

Send en kommentar